P. van Dalen schildersbedrijf, voor uw klus in Oosterbeek

Als u op zoek bent naar een ervaren schilder bent u bij P. van Dalen aan het juiste adres. Wij hebben al 25 jaar ervaring met verschillende klussen en deze ervaring zult u ook terugzien tijdens uw klus in Oosterbeek. Maar wij doen meer dan schilderen alleen. Zo kunt u ons ook inhuren als behanger en bij houtrot reparatie zijn wij u ook tot dienst. Welke werkzaamheden wij ook uitvoeren, door onze ervaring weten wij precies wat we doen en bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

De buitenschilder voor uw klus in Oosterbeek

De buitenkant van uw pand is mede verantwoordelijk voor de uitstraling van uw pand in Oosterbeek. Het weer zorgt ervoor dat uw verf wordt aangetast en niet meer de kwaliteit heeft die u wenst. Ook kan het zijn dat u toe bent aan een nieuwe kleurtje voor bijvoorbeeld uw schutting. Wat de reden ook is, wij zijn uw buitenschilder.

Schilder Oosterbeek

Schilder Oosterbeek

Ervaren binnenschilder Oosterbeek

Zoals eerder vermeld heeft ons schildersbedrijf al 25 jaar ervaring als schilder. Zo kunt u ervan uitgaan dat als u ons inhuurt als binnenschilder, u kunt vertrouwen op vakwerk. Onze binnenschilder let op de details, zodat wij een perfecte afwerking kunnen garanderen. Voor kleine en grote klussen zijn wij de schilder die u zoekt in Oosterbeek.

Ook voor houtrot reparatie bent u bij ons aan het juiste adres

Om hout te schilderen, is het nodig dat het hout van goede kwaliteit is. Wanneer het hout rot is, raden wij in eerste instantie een houtrot reparatie aan. Wij verwijderen het rotte hout en vullen die op. Vervolgens zullen wij het hout schilderen en beschermen om verdere houtrot te voorkomen. Voor vakkundige houtrot reparatie in Oosterbeek, P. van Dalen schildersbedrijf.

Schilder en behanger

Voor een nieuwe uitstraling van uw pand in Oosterbeek kan nieuw behang en schilderwerk ervoor zorgen dat u het gevoel krijgt of u in een nieuw pand in Oosterbeek woont of werkt. Wij kunnen zowel als behanger en schilder de werkzaamheden uitvoeren in uw pand. Hierdoor heeft u een offerte voor beide werkzaamheden en hoeft u maar contact te onderhouden met één bedrijf.

Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen

Wat zijn de kosten? Hoelang duren de werkzaamheden? En wat zijn de mogelijkheden van ons schildersbedrijf in Oosterbeek? Dit kunnen enkele van de vragen zijn die u heeft. Wat de vraag ook is, onze medewerkers helpen u graag. Ook kunnen zij een offerte voor u opstellen. Voor al uw vragen bel: 06-55761200. Of stuur een mail naar: info@pvandalenschildersbedrijf.nl. Bij ons schildersbedrijf zijn er veel mogelijkheden, van behangen tot houtrot reparatie, alles tot in de puntjes verzorgd.