Wanneer is de buitenschilder nodig?

Wij adviseren om eens in de vijf jaar uw buitenschilderwerk te verven. Het kan per pand verschillen wanneer buitenschilderwerk nodig is. Wij kunnen ook een schilder langs sturen om de kwaliteit van het schilderwerk te beoordelen. Zo heeft u een vakkundig advies van een professional. De schilder zou eventueel ook met u de mogelijkheden van een vernieuwing van het schilderwerk kunnen bespreken. Schakel de buitenschilder in als u de volgende zaken constateert:

  • Het buitenschilderwerk is verkleurd
  • Er beschadiging ontstaan zoals houtrot
  • Als de verf loslaat

Verschillende soorten buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk kunt u denken aan bijna elk onderdeel dat zich bevindt aan de buitenkant van uw woning. Voorbeelden van buitenschilderwerk zijn:

  • Kozijnen en deuren
  • Gevels
  • Dakkapellen
  • Schuttingen
  • Schuren of tuinhuisjes

U kunt ervoor kiezen om al het buitenschilderwerk te verspreiden over een bepaalde periode. Maar u kunt er ook voor kiezen om dit in één keer door de buitenschilder uit te laten voeren.

Buitenschilder

Scherpe tarieven

Een buitenschilder inhuren bij schildersbedrijf P. van Dalen is betaalbaar. Dit realiseren wij door scherpe uurtarieven te bieden en door snel en efficiënt te werken. Onze klanten geven aan dat zij positief verrast zijn over de prijs- kwaliteitsverhouding. Bij onze buitenschilder bent u verzekerd van vakwerk dat nog jaren mee kan gaan.

5 jaar garantie op het buitenschilderwerk

Wij bieden 5 jaar garantie op het door ons geleverde buitenschilderwerk. Dit doen wij mede omdat wij zeker zijn van de kwaliteit die wij leveren. Ook zal onze buitenschilder jaarlijks langskomen om het schilderwerk te inspecteren. Wanneer onze buitenschilder constateert dat het schilderwerk niet aan de eisen voldoet, zal de buitenschilder dit kosteloos in orde maken. Door deze aanpak bent u 5 jaar verzekerd van goed schilderwerk, zodat u hier de komende jaren van kunt genieten.

Contact met de buitenschilder

Bent u op zoek naar een professionele betaalbare buitenschilder? Bij schildersbedrijf P. van Dalen bent u verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Doordat wij al 25 jaar in het schildersvak actief zijn, kunt u ervan uitgaan dat u een echte vakman inhuurt. Het kan ook zijn dat u zich afvraagt welk soort verf u nodig heeft voor uw buitenschilderwerken. Onze medewerkers kunnen u helpen met het beantwoorden van deze vraag. Maar ook voor al uw andere vragen kunt u contact met ons zoeken. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-55761200. Wij zijn ook via de mail te bereiken. U kunt een mail sturen naar: