P. van Dalen schildersbedrijf, meer dan een schilder alleen

U kunt bij ons schildersbedrijf terecht voor meer dan alleen schilderwerken. Wij voeren houtrot reparatie uit en ook kunnen wij als behanger voor u werken in Velp. Als u kiest voor ons schildersbedrijf bent u verzekerd van kwaliteit. Dit komt onder andere door de 25 jaar ervaring die wij opgedaan hebben in de branche. Onze klanten zijn zeer tevreden over de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Zij vinden dat wij snel en effectief werken, met oog op de details. Bij schildersbedrijf P. van Dalen bent u verzekerd van een perfect eindresultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Buitenschilderwerken? Wij zijn uw buitenschilder in Velp

Buitenschilderwerk krijgt door het weer het een en ander te verduren. Om ervoor te zorgen dat dit schilderwerk jaren mee kan gaan dient dit schilderwerk door een professionele schilder uitgevoerd te worden. Wij kunnen voor u de juiste verf uitkiezen en ook kunnen we meedenken over de kleur. Onze buitenschilder zorgt dat uw pand in Velp weer als nieuw oogt.

Schilder Velp

Schilder Velp

De vakkundige binnenschilder in Velp

P. van Dalen is de vakkundige binnenschilder die u zoekt om uw pand in Velp een nieuw kleurtje te geven. Wij denken ook graag met u mee als u dat wenst. Zo kunnen wij u adviseren over de verfsoort en kleur. Hierbij staan uw wensen voorop en doen wij er alles aan om tot een perfect eindresultaat te komen. Ook werkt onze binnenschilder snel en effectief zodat u zo snel mogelijk weer van uw huis kunt genieten.

Is uw hout rot? Als schildersbedrijf in Velp verzorgen wij de houtrot

Om hout te laten rotten is er een vochtpercentage van 20% nodig. Wij zien vaak dat hout gaat rotten als het water het hout lange tijd nat heeft gehouden. Wij raden aan, als u houtrot in Velp heeft, dit snel te laten behandelen om verdere houtrot te voorkomen. Tijdens uw houtrot reparatie in Velp zal onze medewerker eerst het zachte hout verwijderen. Daarna gaat deze aan de slag met de opvulling van het hout. Wij zullen aan het einde ook het hout beschermen om houtrot reparatie in de toekomst te voorkomen.

Ons schildersbedrijf is ook actief als behanger

Als u mooi behang heeft uitgezocht, wilt u ook dat dit mooi en netjes geplaatst wordt. Wij hebben al in veel panden het behang geplaatst waarbij wij altijd vakwerk leveren. Het voordeel van een professionele behanger is dat deze sneller en effectiever werkt dan wanneer u dit zelf doet. Ook zal de kwaliteit van het werk beter zijn. Wij zijn de behanger die u zoekt in Velp.

Neem contact op met de schilder voor meer informatie of een offerte

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van P. van Dalen schildersbedrijf? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Onze medewerkers kijken graag met u mee voor een oplossing op maat. Door de ervaring die wij de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd kunnen wij u ook advies geven. Hierdoor weet u ook dat u de juiste materialen krijgt voor uw klus in Velp. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-55761200. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar: info@pvandalenschildersbedrijf.nl. Van schilder tot behanger, P. van Dalen schildersbedrijf doet wat het belooft, namelijk het leveren van vakwerk.