Ons schildersbedrijf is al 25 jaar actief in de schildersbranche

Bij schildersbedrijf P. van Dalen bent u verzekerd van een ervaren, vakkundige schilder. Dit komt mede doordat wij al 25 jaar actief zijn in de schildersbranche. Onze vestigingsplaats is in Huissen, maar onze schilders werken ook in andere plaatsen. Wij schilderen zowel grote als kleine klussen. Van het schilderen van kozijnen tot het schilderen van uw gehele pand. Door onze ervaring kunnen wij snel en effectief werken, waarbij onze schilders oog hebben op de details en kwaliteit leveren. Wilt u kwaliteit in uw schilderwerk? Laat dit dan uitvoeren door een professioneel schildersbedrijf als P. van Dalen.

Ons schildersbedrijf staat voor kwaliteit

Wij vinden het zeer belangrijk om vakwerk en kwaliteit te leveren. Wij letten op de details en onze schilders geven net dat beetje extra om uw verwachtingen te overtreffen. Door te werken met de juiste materialen van hoge kwaliteit, kunt u ervan uitgaan dat u nog jaren kunt genieten van het geleverde schilderwerk. Onze klanten geven aan dat zij zeer tevreden zijn over de kwaliteit en snelheid van ons werk.

Zoekt u een schildersbedrijf? Wij zijn werkzaam in Gendt, Bemmel, Huissen, Doornenburg, Oosterbeek, Velp, Westervoort, Elst en Arnhem.

Schildersbedrijf

Garantie op ons werk

Zoals eerder vermeld staat ons schildersbedrijf voor kwaliteit. Hierdoor geven wij ook vijf jaar garantie op ons buiten schilderwerk. Door deze garantie bent u verzekerd van goed schilderwerk waar u tot ver in de toekomst van kunt genieten. Ons schildersbedrijf voert ook een jaarlijkse controle uit op het buiten schilderwerk dat is geleverd. Als dit niet aan de door ons gestelde eisen voldoet, zullen wij dit kosteloos schilderen.

Goede prijs-kwaliteitsverhoudingen

Wij vinden dat een schildersbedrijf kwaliteit moet leveren en ook zijn afspraken moet nakomen. Bij ons schildersbedrijf kunt u dan ook scherpe uurtarieven verwachten waarbij onze schilders het vakwerk leveren dat u verwacht. Dit maakt het voor u ook interessanter om een schildersbedrijf in te huren. Door het betaalbaar te houden, houdt u geld over dat u weer aan andere zaken kunt besteden.

Contact met ons schildersbedrijf

Wilt u het beste schilderresultaat behalen? Huur dan een professionele schilder in van P. van Dalen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze medewerkers stellen graag een offerte voor u op of geven u meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-55761200. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar: info@pvandalenschildersbedrijf.nl. Onze medewerkers luisteren graag naar uw wensen, hierdoor kunnen wij voor u een oplossing op maat realiseren.