25 jaar ervaring als schilder

Wij zijn schildersbedrijf P. van Dalen, al 25 jaar actief als schilder. Onze vestigingsplaats is Huissen, maar wij schilderen in verschillende plaatsen. Door de jaren heen hebben wij verschillende klussen uitgevoerd, van grote tot kleine klussen. Doordat wij al 25 jaar actief zijn in het vak, kunt u ervan uitgaan dat als u ons inhuurt u met een ervaren professional werkt die de kneepjes van het vak kent. Deze ervaring zult u merken in de kwaliteit die wij leveren maar ook in de snelheid waarmee onze schilder werkt. Doordat wij snel werken zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit, scheelt dit in uw portemonnee.

Oog op de details

Als schilder vinden wij het belangrijk dat wij vakwerk afleveren. Hierbij zijn de details van het schilderwerk zeer belangrijk. Door dit goed uit te voeren zal er een mooi resultaat bereikt worden. Door te werken met de juiste professionele schilders zijn wij in staat om vakwerk te leveren en zelfs uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en doen er dan ook alles aan om dit te realiseren.

Heeft u een schilder nodig? Wij zijn werkzaam in Gendt, Bemmel, Huissen, Doornenburg, Oosterbeek, Velp, Westervoort, Elst en Arnhem.

Schilder

Vijf jaar garantie op het geleverde werk

Doordat wij al 25 jaar overtuigd zijn van de kwaliteit van ons schilderwerk, geven wij vijf jaar garantie op het door ons geleverde buitenschilderwerk. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u hoe dan ook verzekerd bent van schilderkwaliteit. Ook voert onze schilder een jaarlijkse controle uit op het door ons uitgevoerde schilderwerk. Mocht dit niet in orde zijn, dan schilderen wij dit voor u zonder dat hier extra kosten aan zijn verbonden.

Scherpe tarieven en vakwerk

Wij vinden het als schilder niet alleen belangrijk om vakwerk te leveren, maar ook om dit betaalbaar te houden. Daarom bent u bij ons als schilder verzekerd van scherpe uurtarieven en secuur vakwerk, ook voor de kleine portemonnee. Zo houdt u geld over om te besteden aan andere leuke spullen voor in uw pand. Een goede, vakkundige schilder hoeft niet duur te zijn.

Contact met de schilder

Voordat u overgaat tot het inhuren van een schildersbedrijf, kan het zijn dat u eerst een offerte wilt ontvangen. Of misschien wilt u eerst meer informatie voordat u uw beslissing maakt. Ons schildersbedrijf geeft u graag meer informatie, zodat u uw beslissing kunt maken. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-55761200. Maar mailen kan natuurlijk ook naar het volgende adres: info@pvandalenschildersbedrijf.nl.