P. van Dalen de schilder die u zoekt

Bent u op zoek naar een goede schilder in Gendt? Zoek dan niet verder, met schildersbedrijf P. van Dalen komt u altijd goed uit de verf. Wij zijn al 25 jaar actief als schilder en hebben door de jaren heen verschillende klanten blij gemaakt met ons schilderwerk. Bij schildersbedrijf P. van Dalen bent u verzekerd van scherpe uurtarieven en secuur vakwerk. Wij bieden een goede prijs-kwaliteitsverhouding, ook voor de kleine portemonnee. Wat uw wensen ook zijn, bespreek deze met ons zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden van ons schilderwerk zijn voor u.

Buitenschilder voor uw klus in Gendt

Buitenschilderwerk kan ervoor zorgen dat uw huis in Gendt de opleving krijgt die het nodig heeft. De buitenschilder kan uw buitenmuren, kozijnen, deuren, gevelbetimmering, schutting en schuur van een nieuwe verflaag voorzien. Ons schildersbedrijf kan met speciale weer- en windbestendige verf en coatings uw pand beschermen tegen alle weersomstandigheden. Schildersbedrijf P. van Dalen biedt vijf jaar garantie op het buitenschilderwerk en ook een jaarlijkse controle door de buitenschilder is hierbij inbegrepen.

Binnenschilder voor uw schilderwerk in Gendt

Schildersbedrijf P. van Dalen kan ook als binnenschilder werken aan uw pand in Gendt. Wij kunnen uw plafonds, muren, deuren en raamkozijnen schilderen. De binnenschilder zorgt ervoor dat uw pand in Gendt weer de uitstraling krijgt die het verdient. Onze binnenschilder is een echte vakman die door zijn ervaring het beste werk aflevert.

Houtrot reparatie van uw pand door schildersbedrijf in Gendt

Schilder Gendt

Houtrot is ziek rottend hout. Als hout lange tijd erg vochtig is ontstaat houtrot. Er is een vochtpercentage van 20% nodig om hout te laten rotten. Vaak zie je houtrot ontstaan als water een lange tijd het hout nat heeft gehouden. Het water zorgt er ook voor dat het hout zacht wordt, waardoor het makkelijk te beschadigen is. Voor houtrot reparatie in Gendt zal onze vakman eerst het zachte hout verwijderen. Vervolgens zal het verwijderde hout opgevuld worden en beschermen wij het hout om houtrot reparatie te voorkomen.

Op zoek naar een goede behanger

Ons schildersbedrijf heeft in de afgelopen 25 jaar ook veel ervaring opgedaan als behanger. Onze behanger plaatst het behang netjes en secuur voor een optimale afwerking. Wij werken snel en effectief zodat u snel van uw nieuwe behang kunt genieten.

Contact met de schilder

Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten van schildersbedrijf P. van Dalen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op zodat wij u meer informatie kunnen geven. Ook kunnen onze medewerkers een offerte voor u opstellen zodat u precies weet welke kosten onze diensten met zich meebrengen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-55761200. U kunt ook een mail sturen naar: info@pvandalenschildersbedrijf.nl. P. van Dalen is de schilder die u zoekt voor uw klus in Gendt. Ons schildersbedrijf is zowel uw binnenschilder als buitenschilder. Ook kunt u ons inhuren als behanger en voor hout reparatie bent u ook bij ons aan het juiste adres.